Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden die makkelijk te lezen zijn kunt u hieronder vinden. Voor de officiële versie van onze algemene voorwaarden kunt u hier klikken.

Als er in de onderstaande algemene voorwaarden gedeeltes staan die niet helemaal duidelijk zijn, kunt u contact met ons opnemen.

Identiteit van ondernemer

De Fietsen van Ambacht
Willem de Zwijgerstraat 1a
3341 EN Hendrik-Ido-Ambacht

Telefoon:         078 – 684 81 00
E-mailadres:    info@defietsenvanambacht.nl
KvK nummer:  65240936

U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen of gezellig even in onze winkel komen kijken.

Toepasselijkheid

Wanneer u een aankoop bij ons doet, komen voor u, maar ook voor ons de algemene voorwaarden van pas. Dit is ook de rede dat u deze algemene voorwaarden op onze website kunt vinden.

Het aanbod

Op onze website proberen wij onze producten en diensten zo duidelijk mogelijk te vermelden. Wij doen ons best om alle informatie en prijzen zo duidelijk mogelijk te vermelden. Zodoende verloopt uw aankoopproces gemakkelijk van begin tot het eind.

De overeenkomst

Als u een bestelling plaatst bij ons bedrijf, krijgt u per e-mail van ons een bevestiging van uw bestelling. Bij de levering van uw fiets is er ook een factuur toegevoegd waarop u alle gegevens kunt zien.

Herroepingsrecht

Bent u niet tevreden over het product? Dan kunt u het bestelde zonder reden binnen 14 dagen terug sturen. Het product zal ongebruikt en in de originele verpakking terug gestuurd worden. Als u vragen heeft over het terug sturen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kosten in geval van Herroeping

Als u een fiets wilt terug sturen naar ons, kunt u via e-mail of telefoon contact met ons opnemen. Doe dit binnen 14 dagen.

Uitsluiting herroepingsrecht

In principe kunt u alle producten naar ons terug sturen. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op.

De Prijs

Bij ieder product op onze website staan prijzen vermeld, ook verzendkosten zijn weergegeven. Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Conformiteit en garantie

Wij doen ons best om de door u bestelde producten juist aan u te leveren. Hebben wij toch een fout gemaakt? Neem dan contact met ons op zodat we dit samen kunnen oplossen. Op de producten die wij leveren geldt een garantie. Wij gaan uit van de garantievoorwaarden die door de desbetreffende fabrikant zijn bepaalt.

Levering en uitvoering

De bestelde producten zullen wij zo snel mogelijk leveren. Als wij het product niet binnen 2 weken kunnen leveren, nemen wij contact met u op. Als wij een product niet meer kunnen leveren, kunt u kiezen uit een alternatief of de bestelling annuleren.
Heeft u betaald en u heeft de bestelling geannuleerd? Dan storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.
Is de bestelling niet in goede orde aangekomen? mist er iets of is het product beschadigd? Dat valt onder de verantwoordelijkheid van De Fietsen van Ambacht. Laat dit zo snel mogelijk aan ons weten, dan kunnen we direct een oplossing kunnen bieden.

Wij leveren alleen in Nederland, niet in België en op de waddeneilanden.

Betaling

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om uw bestelling te betalen. Als u aan het einde van het bestelling komt, wordt er aangegeven op welke manieren u kunt betalen. Zijn de betaalgegevens niet juist? Neem dan contact op met ons, dan kunnen we gelijk een oplossing bieden.

Klachtenregeling

Als er iets verkeerd is gegaan bij de bestelling of wij hebben een fout gemaakt, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Ons team zal voor u een passende oplossing zoeken. Oplossingen proberen wij zo snel mogelijk te bedenken, wij zullen u altijd binnen 4 dagen op de hoogte stellen. Als we er samen echt niet uitkomen, kunt u terecht bij het Europese ODR-Platform.

Fietsplan

Als u in aanmerking komt voor een fietsplan, zijn wij in sommige gevallen genoodzaakt andere prijzen te hanteren dan op de website weergegeven. Voor meer informatie kunt u langskomen in één van onze vestigingen of neem contact op met ons.