Daniel den Hoed Stichting

Voor elke fiets die u vandaag koopt via onze webshop, doneren wij 5% van het aankoopbedrag aan dit goede doel. En u krijgt ook nog eens 10% korting op uw fiets! Dus het doneren kost u helemaal niets, sterker nog: het levert u zelfs korting op.

Daniel den Hoed Stichting
Kanker raakt ons allemaal. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker.

Wat doet Daniel den Hoed Stichting?
De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor meer wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. De stichting treedt naar buiten met de kreet: ‘Maak kanker kansloos’. Dit is een oproep aan iedereen om de strijd tegen kanker aan te gaan en het wetenschappelijk kankeronderzoek in het Erasmus MC te steunen.

Therapie op maat
Het doel van Daniel den Hoed Stichting is dat iedere patiënt een unieke behandeling op maat krijgt, aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Ga naar de website