Showroom

Van onze nieuwe showroom aan de Veersedijk 55 hebben we nog geen nieuwe instore opnames gemaakt. Wel hebben we al twee mooie foto’s van onze nieuwe showroom.

Kom een keer langs, de koffie staat klaar.

STADSFIETSEN

De stadsfietsen in onze showroom zijn onder andere van de merken Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Giant en Cube. In de sector stadsfietsen is er veel keuze qua opties. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor woon- werkverkeer, om naar school te gaan of voor dagelijks gebruik. Het voordeel van deze fietsen is dat ze onderhoudsarm zijn.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan gerust eens kijken naar ons assortiment stadsfietsen!

HYBRIDE FIETSEN

De hybride fietsen in onze showroom zijn van de merken Gazelle, Batavus, Giant en Cube. Deze fietsen worden gekenmerkt door de derailleurversnelling met de open kettingkast. Dit maakt dat de fietsen lichter in gewicht zijn en ook comfortabel licht fietsen.

Deze fietsen zijn zeer geschikt om mee te toeren, woon- werkverkeer of om mee op vakantie te gaan. Het voordeel van deze fietsen is dat ze licht zijn en makkelijk fietsen.

ELEKTRISCHE FIETSEN

Ook op het gebied van elektrische fietsen hebben wij een ruime sortering. Zo bieden wij e-bikes aan van de merken Gazelle, Sparta, Batavus, Giant, Cube, Dutch ID. In onze showroom zijn zowel modellen met een voorwielmotor, als de populaire middenmotor en zelfs achterwielmotor te vinden.

Daarnaast zijn alle verschillende technieken zoals bijvoorbeeld Bosch, ION, Yamaha en nog veel meer, allemaal aanwezig. Alle fietsen staan klaar voor een proefrit zodat u zelf het verschil kan ervaren.

TRANSPORTFIETSEN

Op het gebied van de transportfietsen hebben wij standaard ruim 40 modellen in de showroom staan. Deze fietsen zijn van de merken Gazelle, Sparta, Batavus, Union en Cortina. Deze fietsen hebben 1, 3, 7 of 8 versnellingen en zijn er in alle denkbare kleuren.

De meeste transportfietsen zijn voorzien van een dubbele standaard en bijbehorend stuurslot. Daarnaast bieden wij ook een ruime sortering manden, kratten en kisten aan voor op deze fietsen. Zo bent u altijd on trend!

SPORTAFDELING

Op onze sportafdeling vindt u een ruime sortering aan sportfietsen en accessoires, deze afdeling heeft zelfs een eigen werkplaats met een specialistische monteur. Wij bieden sportfietsen aan van de merken Cube en Giant, andere merken kunnen vrijwel altijd op bestelling geleverd worden.

Naast de racefietsen en mountainbikes vindt u hier ook race- en crosshybrides. Voor elke sporter wat wils. Daarnaast bieden wij een ruime sortering kleding, brillen, schoenen en overige accessoires aan. Deze accessoires zijn van de merken AGU, Spiuk, Shimano, Cube, BBB, Topeak, Muc-Off en nog veel meer merken.

KINDERFIETSEN

De kinderfietsen komt u als eerste tegen bij ons in de winkel. Deze kinderfietsen lopen vanaf loopfietsen tot aan 26 inch fietsen. De loopfietsen en driewielers zijn van het merk PUKY. De kinderfietsen zijn van de merken Alpina, Cortina, Loekie, Sparta, Cube en Batavus.

De maten 12 en 16 inch worden standaard met zijwieltjes geleverd. Onze collectie loopt uiteen van stoere mountainbikes tot hippe transportfietsen voor de kleinsten.

Kom eens oriënteren in onze showroom en vraag advies bij onze verkopers.