SPORTAFDELING

Onze sportafdeling is sinds onze verhuizing in mei 2019 samengevoegd met onze gewone winkel. Op deze afdeling vindt u de collectie van Giant, aangevuld met Cube sportfietsen. Naast de fietsen vindt u hier ook een ruime sortering aan accessoires en onderdelen. De collectie sportartikelen zoals kleding, schoenen en helmen is ook verhuisd naar deze winkel. Kom eens langs en laat u verrassen!

Shimano Bikefittingsysteem

De Fietsen van Ambacht werkt met het Shimano Bikefittingsysteem, waarmee 10 punten op uw lichaam worden opgemeten. Aan de hand van deze gegevens wordt uw sportfiets naar uw persoonlijke maten afgesteld. Hierbij moet gedacht worden aan zadelhoogte, stuurbreedte, aheadlengte en hellingshoek. Dit kan veel lichamelijke ongemakken voorkomen tijdens het fietsen. De kosten van het meten en afstellen zijn €25,-. In het geval van aanschaf van een nieuwe fiets is deze meting zelfs gratis.

Zadelmeetsysteem van SQ-lab

Naast het afstellen van de fiets kunnen wij ook uw perfecte zadel bepalen. Met het SQ-lab zadel meetsysteem kunnen wij op basis van de breedte van uw zitbotjes bepalen wat het ideale zadel is voor u. Dit zadel kunt u 30 dagen proberen zodat u zeker weet dat het zadel de juiste is. Zit het toch niet fijn? Maak dan een nieuwe afspraak, dan bekijken we de andere opties voor u!

Onderhoudsbeurt

In onze speciale sportwerkplaats staat een gediplomeerd monteur met een uitgebreide kennis op het gebied van sportfietsen. In onze werkplaats wordt gebruik gemaakt van de nieuwste gereedschappen. Wij onderhouden en repareren alle merken en soorten sportfietsen. Bij een onderhoudsbeurt krijgt u uw fiets volledig schoongemaakt en opnieuw afgesteld terug, kortom een garantie voor heerlijk fietsen. De kosten van een onderhoudsbeurt bedragen €65,-.